English (United Kingdom)

Термопомпени бойлери

There are no translations available.

 • Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C E

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C E

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C E Термопомпата за топла вода TDB-C E е компактно съоръжение, оползотворяващо аеротермална енергия. Работи като извлича топлина от атмосферата в помещението, в което е монтирана, интензифицира я в кондензаторния възел и я отдава на водата във водосъдържателя. Възможна е инсталация в... повече »
 • Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C S

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C S

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C S Термопомпата за топла вода TDB-C S е компактно съоръжение, оползотворяващо аеротермална енергия. Работи като извлича топлина от атмосферата в помещението, в което е монтирана, интензифицира я в кондензаторния възел и я отдава на водата във водосъдържателя. Възможна е инсталация в... повече »
 • Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C So

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C So

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-C So Термопомпата за топла вода TDB-C So е компактно съоръжение, оползотворяващо аеротермална енергия. Работи като извлича топлина от атмосферата в помещението, в което е монтирана, интензифицира я в кондензаторния възел и я отдава на водата във водосъдържателя. Възможна е инсталация... повече »
 • Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A E

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A E

  Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A E Термопомпата за топла вода TDB-A E е компактно съоръжение, оползотворяващо аеротермална енергия. Работи като извлича топлина от атмосферата в помещението, в което е монтирана, интензифицира я в кондензаторния възел и я отдава на водата във водосъдържателя. Възможна е инсталация в... повече »


  • Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A S

   Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A S

   Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A S Термопомпата за топла вода TDB-A S е компактно съоръжение, оползотворяващо аеротермална енергия. Работи като извлича топлина от атмосферата в помещението, в което е монтирана, интензифицира я в кондензаторния възел и я отдава на водата във водосъдържателя. Възможна е инсталация в... повече »
  • Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A So

   Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A So

   Термопомпа за битова гореща вода модел TDB-A So Термопомпата за топла вода TDB-A So е компактно съоръжение, оползотворяващо аеротермална енергия. Работи като извлича топлина от атмосферата в помещението, в което е монтирана, интензифицира я в кондензаторния възел и я отдава на водата във водосъдържателя. Възможна е инсталация... повече »