English (United Kingdom)

KORALUX LINEAR CLASSIC - тръбно отоплително тяло

There are no translations available.

Описание

Тръбното отоплително тяло KORALUX LINEAR CLASSIC е произведено от затворени стоманени профили с квадратно и кръгло напречно сечение. Конструктивното му решение позволява сушене на текстил. Свързващата стъпка към отоплителната система се определя от дължината на отоплителното тяло. Отоплителните тела се доставят с комплект за закрепване към стена заедно с обезвъздушителна и метална тапа.

Може да бъде допълнено с електрическо отоплително тяло без интегриран регулатор на температурата или с интегриран регулатор на температурата. В асортимента се включва и електрическо пряко отоплително тяло KORALUX LINEAR CLASSIC - E.

 

Технически данни

Стоманени тръби ø 20 mm
Стоманен профил 30 x 30 mm

 Височина H930, 1340, 1675 mm
Дължина L450, 600, 750 mm
Дълбочина B30 mm
Свързваща стъпкаh = L - 30 mm
Свързваща резба4 x G½ вътрешна
Максимално допустимо експлоатационно налягане1,0 MPa
Изпитателно налягане1,3 MPa
Максимално допустима експлоатационна температура110 °C
Дебитен коефициентAT = 1,8 . 10-4 m²
Коефициент на съпротивлениетоξT = 2,5

Начин на закрепване

Доставяният комплект за закрепване на отоплителното тяло към стената съдържа 4 броя специални конзоли от пластмаса, винтове, дюбели и упътване за монтаж.

По специална поръчка може да бъде доставен комплект за пространствено закрепване, чийто елементи позволяват поставянето на отоплителното тяло перпендикулярно към стената. В този случай то е закрепено едновременно към стената и към пода.

 

Преглед на типовете

Тип KLC 1675Тип KLC 1340Тип KLC 930Загуба на налягане

Загубата на налягането на отоплителното тяло при определени условия на експлоатация се определя чрез изчисляване с помощта на стойността на дебитния коефициент AT или евентуално на коефициента на съпротивлението ξT (вж. Технически параметри).